Haluatko ryhtyä pitämään omaa kesäkahvilaa Hietsussa?

Hietsun paviljongin edessä oleva konttikesäkahvila etsii uutta yrittäjää aikaisemman joutuessa lopettamaan perhesyiden takia. Toimit itsenäisenä yrittäjänä ja vuokraat kahvilapaikkaa paviljongilta. Kontit voit lunastaa aikaisemmalta yrittäjältä itsellesi. Voit myös tarjota Hietsun paviljongille ja sen asiakkaille siivous, kalustus ja catering palveluja. Itse kahvilatoiminta rajoittuu kesäkaudelle, mutta voit tarjoat ympärivuotisesti palveluja Hietsun paviljongille ja sen asiakkaille.

Hietsun paviljonki on yleishyödyllisen kiinteistöosakeyhtiön ylläpitämä Töölön kylätalo, jota kehitetään avoimen tieteen ja taiteen kulttuuritaloksi. Talossa järjestetään jatkuvasti laadukkaita konsertteja ja kulttuuritapatumia ja sen kahta salia vuokrataan ahkerasti yksityistilaisuuksiin.

Kesäkahvilan pitäjä voi tarjota helposti lisäpalveluja Hietsu paviljongin asiakkaille ja käyttäjille ja kehittää omaa itsenäistä kahvilatoimintaansa paviljongin kanssa yhteistyössä.

Yhteydenotot kahvilakonttien suhteen aikaisemmalle kesäkahvilayrittäjälle:

Teemu Kaukonen. Sähköposti teemu.kaukonen@festi.fi.

Puhelin 050 5582525.

Kahvilapaikan vuokraamisen ja yhteistyön suhteen Hietsun paviljongille info@hietsunpaviljonki.fi tai numeroon 040 3769152