Töölö Ry. toivottaa kaikki tervetulleeksi kuuntelemaan elävää musiikkia ja tanssimaan sadonkorjuujuhlissa Kansallismuseon kesäpihalla taiteiden yönä 20.8, kello 18-22.

Kuvia tapahtumasta.

Tansseja tahdittamaan on esiintyjiä hankittu pelimannimusiikista rautalankarockiin:

Ohjelmassa kello 18-20

kesapelimannit Kesäpelimannit tarjoaa taattua sadonkorjuutunnelmaa. Yhtye on pitkän linjan kansanmusiikkiryhmä, jonka juuret juontavat Töölöön. Monet häät, syntymäpäivät, harjakaiset sekä festivaalit ovat tulleet tutuiksi soittajille. Yhtye on esiintynyt mm Musiikkitalossa Kansamusiikin Isommassa illassa ja tänä kesänä ryhmä esiintyi Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla.

wesselsWasel & the Weasels soittaabluegrass-musiikkia aidoimmillaan.Yhtye tarjoaa akustista musiikkia, jossa viulu, mandoliini, kitara ja banjo seurustelevat keskenään. Yhtye esittää elämänkarheita suomeen sovitettuja lauluja Ameriikan mailta. Ryhmää vetää musiikin monitoimimies Wasel Arar. Seuraa yhtyeen päivityksiä facebookissa.

lykky

 Kansantanssiryhmä Lykky tanssii kansantansseja uudella raikkaalla otteella.  Tanssit ovat itse sommiteltuja, vaatetus on tähän päivään sopiva ja innostus on käsin kosketeltavaa. Ryhmä harjoittelee Aleksanterin teatterissa ja ottaa uusia tanssijoita mukaan, seuraa Karjalan Nuoret Ry:n sivuja.

 

viuluklubiTöölön viuluklubi antaa pelimanniviulujen soida. Klubi perustettiin v 2010. Ohjelmisto koostuu etupäässä uusmaalaisesta perinnemusiikista. Soittimina on vain viuluja. Ryhmä harjoittelee kerran viikossa ja ottaa uusia soittajia. Ryhmää luotsaa kansanmusiikin maisteri Pauliina Pajala. Seuraa sivuja.

Kello 20-22 The Rollers raastaa rautalankaa 60-luvun tyyliin

Rollers2

Aito töölöläinen sixties rautalankabändi The Rollers herättää henkiin 60-luvun suosikkihitit.

Sadonkorjuujuhlissa lisäksi lähikasvisruokaa, askartelua ja tutustumista kasveihin sekä ilmainen sisäänpääsy Kansallismuseon näyttelyihin.

satomäärät_2014_esimerkkejä

Taiteiden yön sadonkorjuujuhlat järjestää Töölö Ry. yhdessä KansallismuseonLuonnonvarakeskuksen ja Kaupunkilaisten oma pelto -osuuskunnan kanssa.