Ma 4.9 klo 17:30-19, Kehorauhan maailma Hietsussa

  PORTTI KEHORAUHAN MAAILMAAN avautuu Hietsun terassilta merenrannan kallioille ja hiekalle sään niin salliessa. Sateen sattuessa siirrytään juhlasaliin.  Kehorauhan Maailma on paikka, jossa sinä ja kaikki me yhdessä olemme juuri sellaisia kuin meidän kuuluukin olla.

  Kokemuksellinen esitys tapahtuu Hietsun paviljongilla merenrannan kalliolla ja sateen sattuessa juhlasalissa maanantaina 4.9, klo 17:30-19.

  Tule sellaisena kun olet!

  Kokemuksellisen esityksen konsepti, liikeharjoitukset & ohjaus: Mirva Keski-Vähälä
  Skenografia: Reija Stenius
  Äänimaailma: Ya Tosiba

  Tapahtuma on ilmainen!

  MITÄ jos löytäisimme portin Kehorauhan Maailmaan ja voisimme mennä sinne yhdessä? Miltä siellä tuntuisi olla? Miten pukeutuisimme maailmassa, jossa jokainen keho on uskomattoman täydellinen juuri sellaisena kuin on? Kokemuksellinen esitys yhdistää luovaa mielikuvittelua, tanssia, kehotietoisuutta, visuaalista materiaaleilla hulluttelua sekä azerbaijanilaisia ikiaikaisia musiikkiperinteitä ja räppiä.

  KEHORAUHAN Maailmassa vierailu voi vahvistaa osallistujien hyväksyvää suhdetta omaan kehoon, jolloin pienikin muutos liikuttaa myös koko maailman tasapainoa. Kaupunkitilaan sijoittuvassa kokemuksellisessä esityksessä yleisö osallistuu maailman luomiseen ja teos syntyy jokaisen osallistujan kokemusmaailmaan. Huom. sinun ei tarvitse osata tai pystyä liikkumaan osallistuaksesi, tule sellaisena kuin olet!

  PORTTI Kehorauhan Maailmaan avautuu vain puoleksitoista tunniksi klo 17:30-19, tule ajoissa, jos haluat osallistua! Ei ennakkoilmoittautumista. Toteutamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita eli esitystila on kaikesta syrjinnästä vapaa alue. Tule nauttimaan kehojen moninaisuuden juhlasta ja musiikista!

  Järjestää: Mirva Keski-Vähälä, Reija Stenius, Zuzu Zakaria & Töölön kaupunginosat – Töölö ry & Hietsun paviljonki.

  Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki