Korvat auki: Uusien sävellysten konsertti to 5.12 klo 19:00

Korvat auki -nykymusiikkiyhdistyksen sävellyskonsertissa Hietsun paviljongissa kuullaan yhdistyksen säveltäjien uusimpia teoksia soolosoittimille, pienille kokoonpanoille ja elektronisille äänille.

Konsertissa kuullaan mm. kamarimusiikkia Turusta, tuoreita vokaali- ja puhallinmusiikin kantaesityksiä, sonaatti MIDI-pianolle ja nokkahuilu-urkuja.

Ohjelmassa musiikkia säveltäjiltä Teemu Mastovaara, Otto Nuoranne, Pekka Koivisto, Pietari Kaasinen, Tara Valkonen, Pauli Uusitalo, Janne Kivistö ja Niilo Korsulainen.

Hietsun paviljonki: juhlasali

Konsertissa esiintyvät Sofia Schäfer, Oliver Müller, Samuel Eriksson, Aleksi Putkinen, Niina Ranta, Sebastian Brenner, Elias Trygg, Silja Ronimus, Kukka Lukkarinen, Kaisa Sainio, Pauli Uusitalo, Janne Kivistö ja Niilo Korsulainen.

Liput ovelta 10€/5€, yhdistyksen jäsenille vapaa pääsy.

Kesto:n 1,5 h

Järjestää: Korvat auki ry yhteistyössä Töölön kaupunginosat – Töölö ry:n kanssa

Korvat auki ry on nuorten Suomessa toimivien säveltäjien ja muiden nykymusiikista innostuneiden yhdistys, joka saattaa uutta musiikkia kuuluville ja toimii vireän musiikkikulttuurin puolesta. Yhdistys luo tilaisuuksia jäsentensä uusien sävellysten esityksille ja yleisölle mahdollisuuksia tutustua helposti aikamme musiikkiin.

Töölön kaupunginosat – Töölö ry on Hietsun paviljonkia ylläpitävä ja kulttuuritapahtumia Töölössä järjestävä kaupunginosayhdistys.

Töölön kaupunginosat ja Korvat auki aloittivat kulttuuriyhteistyön syksyllä 2019