LASTENSAIRAALA_logo-2

Eri kansalais- ja yhteisöpiireissä on meneillään Uusi Lastensairaala 2017 koskevat varainhankkeet. Olemme uudessa kaupunginosayhdistyksessämme Töölön kaupunginosat – Töölö ry:ssä ajatelleet, että meillä Helkan jäseninä toimivilla kaupunginosayhdistyksillä on tässä kohdassa oiva paikka näyttää yhteisvoimamme ja yhdessä kerätä edustamiemme kaupunginosien asukkaiden ja yhteisöjen tuella lahjoitusrahaa kyseiselle hankkeelle. Meitä on 80 kaupunginosayhdistystä, joten onnistunut yhteistoimintamme saattaa tuottaa parhaimmillaan mittavankin tuloksen.

Uusi Lastensairaala 2017 koskevan varainkeruuhankkeen airueina toimivat presidentti Martti Ahtisaari, tukisäätiön valtuuskunnan puheenjohtajana ja hallituksen puheenjohtaja Anne Berner, tukiyhdistyksen ja -säätiön hallituksen puheenjohtajana.

HAASTE:

Täten haastamme kaikki Helsingin kaupunginosayhdistys ry Helkan kaupunginosayhdistykset keräämään 1.1. -31.5.2014 välisenä aikana yhdistyksenne toimialueen asukkailta ja yhteisöiltä rahaa lahjoitettavaksi keräystulot Uuden Lastensairaalan säätiölle. Lahjoitus tapahtuu Uusi Lastensairaala

2017 tukiyhdistyksen pankkitilille, tilinro: OKO FI93 55412820 019967, BIC: OKOYFIHH

nimellä:

Helsingin kaupunginosat ry Helkan JÄSENKAUPUNGINOSAYHDISTYKSET / kunkin kaupunginosayhdistyksen virallinen nimi – lahjoittajan nimi tilisiirron viestikenttään.

 

Helsingissä joulukuun 11 päivänä 2013

Töölön kaupunginosat – Töölö ry