Hietsuun tanssit ja yhteinen lainattava äänentoistotekniikka

Ehdotus Hietsun tansseista ja yhteisestä lainattavasta äänentoistotekniikasta on nyt oma stadi äänestyksessä

Äänestä ehdotusta ja mahdollista kaupunkilaisten tanssit Hietsussa

 

Hietsun tanssit ja yhteinen äänentoistotekniikka

Elvytetään vanha tanssiperinne. Vielä 1990-luvulla Töölössä järjestettiin eri ikäryhmiä ja tanssimuotoja yhdistäviä legendaarisia Manalan yötansseja housebandin tahdittamina. Tällaisia tansseja on jälleen toivottu kaupunkilaisten osalta ja sopiva paikka näille löytyisi nyt Töölön kylätaloksi kunnostetusta Hietsun paviljongista ja sen juhlasalista.

Paviljongilla on järjestetty alusta asti tansseja, mutta sinne voisi kaupungin avulla järjestää toistuvat kaikille avoimet tanssit, joissa eri esiintyjät tahdittaisivat vaihtuvien teemojen mukaan erilaisia tanssilajeja. Tansseissa voisi olla myös erilaisia teemoja, joissa palkittaisiin parhaita teeman toteuttajia.

Samalla tansseja voisi järjestää myös hyvän sään salliessa ulkona omalla lavalla, kadulla ja myös toisissa paikoissa. Paviljongille hankittaisiin helposti siirrettävät äänentoistolaitteet, jotka olisivat myös lähialueen kaupunginosatoimijoiden lainattavissa.

Kustannukset koostuisivat lähinnä tansseja tahdittavien housebandien soittopalkkioista, tanssitapahtumien tila- järjestely- ja siivouskuluista sekä äänentoistolaitteiden hankinta ja säilytyskuluista.